Åbn Søgning

Holdninger

I KKUC tænker vi, at vores holdninger til misbrug, destruktiv adfærd, tilbagefald, traumer, diagnoser, selvmedicinering, pårørende og det helhedsorienterede m.m., er afgørende for, hvordan vores behandlingstilbud bliver mødt af de mennesker der søger dem.

Der er forskel på, om man forstår misbruget som en sygdom der rammer tilfældigt, eller som et symptom på bagomliggende sociale, sociologiske, psykologiske og psykiatriske udfordringer.

Der er også forskel på om tilbagefald medfører straf i form af udskrivning, eller om risikoen for tilbagefald indgår som et arbejdspunkt i behandlingen.

Holdningerne definerer så at sige behandlingen.

I KKUC forstår vi misbruget - den selvdestruktive adfærd - som et symptom på, at man af forskellige årsager ikke trives som man gerne vil. 

Disse årsager er forskellige fra menneske til menneske, og derfor tilbyder vi også individuel tilrettelagt behandling, der tager udgangspunkt i den enkeltes aktuelle udfordringer, og årsager bag.

Her på siden (se til venstre) kan du læse mere om vores holdninger til centrale områder af vores behandling, og finder du ikke de svar du søger, er du velkommen til at kontakte os. Tryk her.