Åbn Søgning

Mindfulness i KKUC

04-11-2016

Med rapporten om "Det meditative nærværs muligheder i traumeterapeutisk behandling i KKUC", afslutter Susanna Björman hermed fire års uddannelse på skolen for anvendt meditation. Dermed styrker KKUC sit brede kompetencefelt og forankringen af mindfulness som metode i dele af KKUC's behandling kan gå i gang.

Du kan læse mere om KKUC's rapporter her.

KKUC ønsker tillykke.

SusanneBjorkmann

Susanna Björkman

PSYKOTERAPEUT OG MINDFULNESS-INSTRUKTØR
3333 6510
2085 7431
Se detaljer

CV

Socialrådgiver, Den Sociale Højskole København (1998), Psykoterapeut, Nordisk Gestalt Institut (2004), Mindfulnessinstruktør- og meditationsformidler, Skolen for Anvendt Meditation (2016), Undervisningskursus i Neuroaffektiv Psykoterapi - interventioner til den nærmeste udviklingszone (2015-2016)

Kernekompetencer

Traumeterapi, mindfulness

Publikationer

Mindfulness i traumeterapi - Det meditative nærværs muligheder i traumeterapeutisk behandling i KKUC, Skolen for anvendt meditation, 2016Tilbage til nyheder