Åbn Søgning

KKUC åbner ny afdeling i Taastrup

07-03-2018

KKUC har nu slået dørene op i vores nye afdeling i Taastrup. Lokalerne er lyse og venlige og ligger meget tæt på S-tog og busser og det er ligeledes let at finde parkeringsplads eller en plads til sin cykel.

KKUC har længe haft et ønske om at komme tættere på sine gode samarbejdspartnere på vestegnen, og samtidig reducere afstanden mellem borger og behandling. Og derfor er vi både glade for og stolte over, at afdelingen i Taastrup nu er en realitet.

Ligesom i KKUC København har vi skabt en indbydende, afslappende og professionel ramme omkring vores behandling i Taastrup, og glæder os rigtigt meget til at vise afdelingen frem for brugere og samarbejdspartnere.

I KKUC Taastrup vil vi tilbyde de samme ydelser som i KKUC København og herunder Traumeterapi, DAT (Dialektisk Adfærds Terapi), Særligt tilrettelagte afklarings- og behandlingforløb samt forskellige efterindsatser. Behandlingen er individuelt tilrettelagt og understøttes af socialfaglig- og psykiatrisk behandling.

Velkommen.Tilbage til nyheder