Hos KKUC yder vi rusmiddelbehandling, stofmisbrugsbehandling, alkoholbehandling samt PTSD behandling. Du kan også læse mere om vores ydelser inden for traumeterapi og dialektisk adfærdsterapi

KKUC tilbyder nu tre typer supervision

Supervision

I KKUC betragter vi supervision som en livslang læringsproces, der udvikler os både fagligt og personligt. Samtidig er supervision med til at mindskes risikoen for udbrændthed, sekundær traumatisering og stress.

Med udgangspunkt i KKUC’s mangeårige specialisering i arbejdet med psykiske traumer og rusmiddelbehandling tilbyder vi supervision til fagpersoner på sundheds- og socialområdet, der i det daglige arbejder med udsatte mennesker. Det kan være psykoterapeuter, psykologer, socialrådgivere, pædagoger, sygeplejersker, pædagoger eller på andre typer fagpersoner, der dagligt er i kontakt med udsatte mennesker.

Typer af supervision i KKUC

Vi tilbyder nu tre typer af supervision - individuel supervision, gruppe- og teamsupervision.

Individuel supervision modtager du alene med en af vores dygtige supervisorer. Behovet for supervision kan f.eks. tage udgangspunkt i vanskeligheder i en sag, som du arbejder med, utilfredshed med dig selv, en afmagtsfølelse eller i uhensigtsmæssige reaktioner, kollegiale konflikter eller en helt anden problemstilling.

Teamsupervision er supervision til dig og dine kollegaer. Supervisionen tager udgangspunkt i jeres fælles faglighed og samarbejde, og giver jer mulighed for at skabe et fælles sprog, forståelse og tilgang til problemområder, sager eller målgrupper. Formålet med supervisionen er at understøtte jeres trivsel og faglige udvikling, samt skabe en givende og målrettet dialog om faglige udfordringer.

Gruppesupervision er for dig, som er alene med din faglighed på din arbejdsplads, hvor du ikke har mulighed for at få sparring. I vores supervisionsgrupper kan du netop sparre, videns- og erfaringsdele med andre, der arbejder indenfor samme arbejdsfelt som dig selv, og derigennem blive skarpere på din egen faglighed og dine personlige kompetencer. 

Vores nye supervisionsgrupper opstarter den 20. september 2023. Gruppen mødes 4 gange i efteråret 2023. Læs mere og tilmeld dig gruppen her: 

Supervision
Kl. 13-15. Gruppen mødes 4 gange i efteråret 2023
KKUC København, Vingårdstræde 18, 1070 København K

Supervisionsgruppe til fagpersoner på sundheds- og socialområdet.

Vil du høre mere om supervision i KKUC?

Alle typer af supervision kan bookes en enkelt gang eller som et længerevarende supervisionsforløb. 

Er du interesseret i at høre mere om supervision i KKUC, så læs via linket nedenfor eller kontakt vores supervisorer Anders Lund Pedersen eller Birgitte Karlshøj

Hos KKUC yder vi rusmiddelbehandling, stofmisbrugsbehandling, alkoholbehandling samt PTSD behandling. Du kan også læse mere om vores ydelser inden for traumeterapi og dialektisk adfærdsterapi

Om supervision i KKUC - spørgsmål og svar

 

Kontakt

Anders

Anders Lund Pedersen

Afdelings- og fagleder, visitator KKUC Taastrup og KKUC Ung, psykoterapeut
2565 4503
Birgitte

Birgitte Karlshøj

Krops- og psykoterapeut, supervisor
2565 4504