KKUC Ung - nyt ungetilbud

Nyhed

KKUC styrker ungeindsatsen med etablering af KKUC Ung og nyt ungeteam. Læs mere her.

KKUC Ung

I KKUC er vi glade for at byde velkommen til vores nye ungetilbud KKUC Ung. Tilbuddet henvender sig til unge mellem 15 og 25 år med problematisk brug af rusmidler og samtidige psykiske vanskeligheder.

KKUC ønsker at styrke indsatsen over for ungemålgruppen og på baggrund af vores mangeårige erfaring med unge i behandling, etablerer vi nu et ungeteam.

KKUC’s nye ungeteam tilbyder udredning for psykisk sygdom og behandling af problematisk brug af rusmidler.

Ungeteamet består af et tværfagligt samarbejde mellem børne- ungepsykiater Jonatan Hannibal, psykolog Silas Houlberg Bengtson, psykoterapeut og visitator Mette Vestergaard Gylling. Ved behov suppleres behandlingen af socialfaglig rådgivning og kropsterapi.

KKUC Ung holdt workshop d. 27. oktober kl. 12.30 - 16.00 i KKUC Taastrup, hvor ungeteamet, sammen med afdelingsleder Anders Lund Pedersen, fortalte mere om KKUC Ung.

Workshoppen var gratis og henvendte sig til nuværende og kommende samarbejdspartnere. Du anbefales at holde øje med den næste workshop. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til knk@kkuc.dk.

Har du spørgsmål til KKUC Ung eller ønsker du at visitere til KKUC Ung, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder og visitator Anders Lund Pedersen eller psykoterapeut og visitator Mette Vestergaard Gylling.

 

Kontakt

Anders

Anders Lund Pedersen

Afdelings- og fagleder, visitator KKUC Taastrup og KKUC Ung, psykoterapeut
2565 4503
Medarbejder, Mette Vester Gylling, behandler hos KKUC. Hos KKUC yder vi rusmiddelbehandling, stofmisbrugsbehandling, alkoholbehandling samt PTSD behandling. Du kan også læse mere om vores ydelser inden for traumeterapi og dialektisk adfærdsterapi

Mette Vestergaard Gylling

Visitator i KKUC Ung, psykoterapeut
2565 4531