Kom til pårørendeaften den 24. oktober 2024

Arrangement

Den 24. oktober 2024 afholder vi pårørendeaften i KKUC. Her kan du få mere viden om de psykologiske mekanismer, man kan have som pårørende til et menneske med et problematisk brug af rusmidler.

Pårørendeaften i KKUC - papir mennesker

Som pårørende til et menneske med et problematisk rusmiddelbrug oplever man selv at kunne blive belastet, da behovet for at hjælpe kan komme til at overskygge ens egne behov.

Fokus, både i behandlingssystemet og inden for privatsfæren, er ofte rettet mod at give behandling til og hjælpe den, der har rusmiddelproblemet, imens den pårørende kan opleve at stå alene tilbage med at skulle klare sine egne psykiske og følelsesmæssige belastningsreaktioner selv.

Den 24. oktober 2024 afholder KKUC pårørendeaften. Aftenen består af oplæg fra vores terapeuter, hvor du kan få mere viden om de psykologiske mekanismer, man kan have som pårørende.

Emner i fokus til arrangementet

  • Medafhængighed
     
  • Skyld- og skamfølelser
     
  • At sætte grænser
     
  • At rumme
...

Tid og sted for arrangementet

Arrangementet afholdes i vores lokaler på Vingårdstræde 18, 1. sal. 1070 København K - kl. 17-20.
Der serveres en sandwich, kaffe, te og vand undervejs.

Det koster 100 kr. at deltage i arrangementet (beløbet tilbagebetales ikke ved afbud).

Tilmeld dig arrangementet her

 

Rusmiddelbehandling i KKUC

KKUC tilbyder helhedsorienteret og individuelt tilrettelagt rusmiddelbehandling til mennesker med problematisk brug af rusmidler og ofte samtidige psykiske udfordringer (SEL §101, SUL §141, 142).

trappe til terapi

Læs mere om vores tilgang til rusmiddelbehandling i KKUC, herunder om positiv reformulering, og hvordan vi bl.a. arbejder ud fra en traumebevidst tilgang.

Kontakt

Katja Nedergaard Kristensen

Receptionist KKUC Taastrup, administrativ medarbejder, arbejdsmiljørepræsentant
2565 4581