Senfølge forside

Nyt landsdækkende senfølgeprojekt

Nyhed

KKUC øger behandlingskapaciteten på senfølgeområdet med et nyt 1-årigt projekt.

KKUC har modtaget puljemidler fra Social- og Boligstyrelsen til et nyt 1-årigt senfølgeprojekt med fokus på helhedsorienteret senfølgebehandling til voksne med senfølger efter seksuelle overgreb.

KKUC har fire centrale fokusområder; rusmiddelbehandling, senfølgebehandling, supervision og læring.

Med puljemidlerne kan vi nu øge kapaciteten af senfølgebehandlingen i KKUC, og tilbyde endnu flere borgere med senfølger efter seksuelle overgreb i barn- og ungdommen specialiseret behandling og rådgivning.

Vi er glade for, at vi med dette projekt kan være med til at styrke den samlede indsats over for voksne med senfølger, og være med til at hjælpe en målgruppe, der i øjeblikket venter utrolig lang tid på behandling” siger Centerchef for KKUC, Nicolai Halberg.

Åbner tilbud om senfølgebehandling i Svendborg og Aarhus

KKUC tilbyder allerede senfølgebehandling i København og Taastrup. Med tilgangen af puljemidlerne fra Social- og Boligstyrelsen åbner vi nu også et tilbud om senfølgebehandling i Aarhus og Svendborg. 

I alle fire afdelinger kan borgere få individuel psykoterapeutisk og/eller kropsterapeutisk behandling samt kønsspecifik gruppebaseret behandling. Dertil har borgere, som er en del af projektet, mulighed for at få online rådgivning af henholdsvis socialrådgiver og psykiater efter behov.

Visitation til senfølgebehandling i KKUC

Ønsker du mere information om visitation og indskrivning i KKUC's behandlingstilbud til mennesker med senfølger af seksuelle krænkelser og overgreb i barndommen, er du velkommen til at kontakte psykoterapeut og visitator Niels Rifbjerg.

 

Læs mere om senfølgeprojektet her

kkuc_senfoelgefolder

Som en del af vores nye senfølgeprojekt kan KKUC til og med 2024 tilbyde gratis behandling til voksne med senfølger efter seksuelle overgreb.

Kontakt

Niels

Niels Rifbjerg

Psykoterapeut, projektleder, visitator til senfølgebehandling
2565 4508