Hotline - telefon

Projekt Unge og Grænser - Ny rådgivningslinje

Nyhed

Ny rådgivningslinje til fagprofessionelle, der arbejder med unge med seksuelt bekymrende- eller prostitutionslignende adfærd.

Rådgivningslinjen er til fagprofessionelle, der måtte have behov for rådgivning og faglig sparring i forhold til en konkret sag eller problematik, som vedrører seksuelt bekymrende adfærd eller prostitutionslignende adfærd hos unge.

I "Projekt unge og grænser" har vi fokus på opkvalificering af fagprofessionelle på landets bosteder, der arbejder med unge med seksuelt bekymrende- eller prostitutionslignende adfærd. Vi opretter også snart en Facebook-gruppe, hvor vi vil samle viden, formidle indhold, og facilitere en dialog mellem fagprofessionelle. Senere laver vi temadage og vil i det hele taget gerne sætte spot på unge med seksuelt bekymrende adfærd.

Allerede nu er vi dog glade for at præsentere vores nye rådgivningslinje, hvor fagprofessionelle kan hente råd og vejledning.

Læs mere om projektet og rådgivningslinjen her

Bliv medlem af Projekt unge og grænsers Facebook-gruppe her

Kontakt

Medarbejder, Marianne Gutte Petersen, hos KKUC. Hos KKUC yder vi rusmiddelbehandling, stofmisbrugsbehandling, alkoholbehandling samt PTSD behandling. Du kan også læse mere om vores ydelser inden for traumeterapi og dialektisk adfærdsterapi

Marianne Gutte

Projektleder, psykoterapeut, underviser
2565 4584